Welkom bij Nascendi. Vroeger waren wij www.herboplanet.be. Alleen onze naam is gewijzigd, wij blijven de officiële verdeler van Herboplanet in de Benelux.

Welkom bij Nascendi. Vroeger waren wij www.herboplanet.be. Alleen onze naam is gewijzigd, wij blijven de officiële verdeler van Herboplanet in de Benelux.

Welkom bij Nascendi. Vroeger waren wij www.herboplanet.be. Alleen onze naam is gewijzigd, wij blijven de officiële verdeler van Herboplanet in de Benelux.

Welkom bij Nascendi. Vroeger waren wij www.herboplanet.be. Alleen onze naam is gewijzigd, wij blijven de officiële verdeler van Herboplanet in de Benelux.

Welkom bij Nascendi. Vroeger waren wij www.herboplanet.be. Alleen onze naam is gewijzigd, wij blijven de officiële verdeler van Herboplanet in de Benelux.

Welkom bij Nascendi. Vroeger waren wij www.herboplanet.be. Alleen onze naam is gewijzigd, wij blijven de officiële verdeler van Herboplanet in de Benelux.

28 March 2020

Naar aanleiding van Defensol...

Wanneer ik Herboplanet leerde kenden, werkte ik fulltime in de apotheek. Als apotheker was ik er altijd van overtuigd dat klassieke geneeskunde en phytotherapie hand in hand zouden moeten gaan. Gedurende de jaren heb ik dan ook allerlei bijscholingen in alternatieve geneeskunde gevolgd.

In de apotheek werkte ik met veel verschillende merken van phytotherapie en homeopathie.
Toen iemand mij Herboplanet voorstelde, ben ik heel voorzichtig gestart met Defensol. Wanneer ik mensen in de apotheek kreeg die last hadden van infecties zoals verkoudheden en griepachtige toestanden, vroeg ik hen of ze bereid waren de Defensol eens uit te proberen en terug te komen met hun feedback.

Ik adviseerde ze telkens om 20 druppels om de twee uur in te nemen en dat gedurende drie dagen. Na enkele dagen kwam mijn eerste patiënt al langs en overtuigde mij ervan hoe snel het hard gewerkt. De feedback was zo overweldigend dat ik het met steeds meer overtuiging ging adviseren. Door het enthousiasme van de patiënten was ik overtuigd om ook met andere referenties van Herboplanet aan de slag te gaan.

Het leidde tot talloze tevreden patiënten...

Bekijk meer berichten

Bekijk alle blogberichten
vorige
volgende
Back to top